Wellness Apartman - Hajdúszoboszló - Szállás - Nyaralás

Wellness Apartman - Hajdúszoboszló - Szállás - Nyaralás

ALFA Wellness Apartment - 4200 Hajdúszoboszló , Sport utca 16/B

Hajdúszoboszló mindenekelőtt a gyógy -és termál víz , a hullámfürdő , az óriási Aquapark , a vízi játékok , továbbá a csend és nyugalom színtere.

A város számos rendezvénnyel , programmal várja az ide látogatókat nyáron és télen egyaránt.

Nyaralás , egy gyors kiruccanás vagy egy téli wellness hétvége , itt minden korosztály megtalálhatja a számára legkellemesebb időtöltést.

Az ALFA Wellness Apartment a város szívében , elegáns társasházban , a Hungarospa medencéitől mindössze 200 méterre található. Így csupán 5 perc séta alatt elérhető az összes élménykomplexum - strand , gyógyfürdő , Aqua-Palace , Aquapark.

Ami pedig a legfontosabb , ha nincs kedvetek a zsúfolt strandon fürdőzni , akkor csak le kell menni a hátsó udvaron található medencéhez és élvezni a víz nyújtotta örömöket. E mellett pezsgőfürdőt , infra- és finn szaunát vehettek igénybe díjmentesen.


A szállás , apartman típusú teljes lakás , melynek minden helysége a vendégek kényelmét szolgálja. Az Alfa Wellness Apartment teljesen felszerelt , ízlésesen berendezett szálláshely:

- hálószoba: kétszemélyes franciaágy , okos TV , ruhásszekrény
- nappali amerikai konyhával: sarokkanapé , TV , étkezőasztal , konyhasarok , klíma , mikrohullámú sütő , indukciós főzőlap , étkészlet
- fürdőszoba/WC: zuhanykabin , kilépő , törölköző , kéztörlő , toalett papír , folyékony szappan

A parkolás miatt sem kell aggódnotok , ingyenes , zárt garázs áll kedves vendégeim részére.

Hogy ne maradj le semmiről és hogy a szeretteiddel is mindent megoszthass , erős WIFI hálózatot és extra TV csomagot biztosítok az ide látogatóknak.

Ha megtetszett a szállás , foglaljatok bátran , kérdés , kérés esetén állok szíves rendelkezésetekre!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

4 Évszak Hegyihotel*** Hegyi wellness a Mátrában

Akciós wellness hétvége