Hajdúszoboszlói nyárbúcsúztató wellness, a Hunguest Hotel Hőforrásban

Hajdúszoboszlói nyárbúcsúztató wellness, a Hunguest Hotel Hőforrásban

 Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a háromcsillagos Hunguest Hotel Hőforrás.
Hajdúszoboszlón az 1100 m mélyről felszínre törő 73 °C-os hévíz igen gazdag konyhasó-, jód- és brómtartalmánál fogva alkalmas többek között idült mozgásszervi betegségek gyógyítására. Fürdő- és inhalációs kúraként több bel-, bőr- és nőgyógyászati megbetegedésre is jó hatást gyakorol. A szálloda 93 db kétágyas fürdőszobás szobával rendelkezik, melynek nagy része pótágyazható. A szobák majdnem mindegyike erkélyes, de mindegyik szoba műholdas vételi lehetőségeket is biztosító színes televízióval, minibárral és telefonnal felszerelt.
A Hőforrás Étterem kitűnő magyaros és nemzetközi ételkínálatával várja a vendégeket. A szálloda halljában drinkbár található széles italválasztékkal. Igény esetén szobaszervizt biztosítunk.
A szálloda által kínált szolgáltatások között megtalálható a fénymásolás, széf biztosítása, bankkártyák és üdülési csekk és egészségpénztári kártyák elfogadása, fürdőköpeny használata, zárt parkoló, ajándékbolt.
A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. Igénybe vehető kezelések: orvosi gyógymasszázs, frissítő masszázs, gyógytorna, víz alatti torna, tangentor, iszappakolás, elektroterápiás kezelések. 


 A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda közelében tenisz- és futballpálya található.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége