3 csillagos szálloda Olasz Alpok wellness, borvidék,

3 csillagos szálloda Olasz Alpok wellness

Az ár alku nélküli ár! A 40.000 FT 2 főre értendő,nem fejenként!

5 nap 4 éjszaka 2 főre Olaszországban, wellness nyaralás Alpok Dél-Tirol Hotel alle Piramidi Segonzano településen. 3* szálloda.svéd reggeliv + 1 vacsora ajándékba!

Érkezéskor 1,5/EU /fő /éj a turista adó kell fizetni.Más egyéb költség nincs.

Fontos:Csak hétfő vagy szerdai napon lehet érkezni (legalább is ezen az áron,)

Természetesen a hétvégi érkezést meg tudod venni a szállodától is 3 szor ennyi áron.Meg lehet nézni a weboldalt.Illetve a booking.com oldalt,hogy mennyibe kerül ha egyénileg veszed meg.

Tetszés szerint választhatsz dátumot hogy melyik hétfőn vagy szerdán akarsz érkezni októberben.Lehetnek a hosszú hétvégék is.

Gyermek 3 éves kor felett felárral.(privátban válaszolok gyermek felárra)

Az ajánlat 2018 októberi és novemberi hónapra érvényes ..
Érkezéskor 1,5/EU /fő /éj a turista adó kell fizetni.
Más egyéb költség nincs.

A foglalásban segítek.

https://www.piramidihotel.it

Trento városától Segonzano településen 30 km -re van. Autóval Budapest Deák tértől a távolság 827 km. Repülővel Bergamo, onnan tömegközlekedéssel is elérhető.
Tartalma: -Üdvözlő ital, - Gazdag svédasztalos reggeli, - 1 alkalommal 3 fogásos vacsora (ajándékba párok részére)
Minden NAP Vacsora Nincs Benne! Az külön fizetendő.
- A medence használata napozóágyakkal (nyáron), - 20% kedvezmény a házon belüli szépségközpont minden kezelésére, - turistatérkép, - WIFI / WLAN, - Parkolás (őrzött parkoló vagy garázs a rendelkezésre állás függvényében)..

Kedvcsináló:
https://www.youtube.com/watch?v=RXYjbsyvRAc&t=3s

Gyakori kérdések és válaszok:

-Hogy Lehet Hogy Ilyen olcsó?

Feltételek vannak:PL csak hétfő vagy szerdai érkezés le is írtam. Black Friday-ről hallottál már?Utazásnál is van ilyen.

-HA Ilyen olcsó miért nem tudod eladni?

Mert 500 -an rám írnak ,de csak igen kevesen akarnak ténylegesen utazni,és sajnos az első gondoltat az ,hogy menni akarok, és csak a második gondoltat az, hogy de nagyon messze van és nem biztos hogy meg tudja engedni az ember magának 850 km nyi benzin és autópályamatricát kifizessen magának,más rész kedve sincs hozzá.
Tömegközlekedéssel helyben 4 órát kell utazni 2 szeri vonat átszállás,majd busz.Ha repülővel érkeznél Bergamoba erre kell számítani.

Nem átverés?

Nem ,mert személyesen is át tudom adni az utalványt(ami ki van fizetve) és nem előre kérek pénzt. Nyugodtan felhívhatod a szállodát és e-mail is írhatsz nekik és ha visszaigazolta a szálloda hogy mehetsz, akkor nincs mitől tartani.Tehát csak ezután kell fizetni.Angolul és olaszul beszélnek.

Szerződést is írhatunk ,benne személyi adataimmal igazolvány számommal hogy nyaralás valódi,másrészt nem akarok sittre menni csalás miatt.

TE voltál már itt?

-Igen .2015 ben van családi videóm is .Nem 18 karikás :) Meseszép hely,fájdalmas csenddel,nagyon kevés emberrel.

Leírás:
A Hotel Alle Piramidi egy nemrég felújított, családi kézben lévő szálloda, amely barátságos szállást kínál a gyönyörű Trento vidéken. A környék ideális kirándulásokhoz és túrázáshoz. A közös helyiségekben a wifi ingyenes.

A környéken számos programra nyílik lehetőség, mint a horgászat az Avisio folyón, a helyi szőlészetek felfedezése, vagy a középkori Segonzano várának meglátogatása a legközelebbi faluban. A megdöbbentő "Piramide di terra", vagyis az erózió eredményeként kialakult földi piramisok kihagyhatatlan élményt nyújtanak. A lenyűgöző Dolomitok is rövid távolságra helyezkednek el.

A szálláshely számos szolgáltatást kínál. A vendégek megmártózhatnak a szabadtéri medencében, a szaunában lazíthatnak, vagy a wellnessrészlegben pihenhetnek, ahol számos különböző kezelés és masszázs áll rendelkezésre.

Esténként a vendégek a szálloda éttermében elfogyasztott jellegzetes regionális és olasz ételek után, a zongorabárban lazíthatnak egy ital mellett, vagy részt vehetnek a szálloda szórakoztató programjain.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

4 Évszak Hegyihotel*** Hegyi wellness a Mátrában

Akciós wellness hétvége