Tavaszi wellness 2 főre 2 éjre a parádfürdői Erzsébet Park Hotel***Sup

Tavaszi wellness 2 főre 2 éjre a parádfürdői Erzsébet Park Hotel***Sup

Szeretettel várjuk Önt az Erzsébet Park Hotel***Superiorban, mely a festői szépségű Mátrában, Parádfürdőn fekszik, egy hatalmas őspark ölelésében. Az 1893-ban épült Károlyi- kastélyt 2008-ban egy új szárnnyal bővítettük, hogy még inkább hozzájáruljunk a felhőtlen kikapcsolódás élményéhez.

Szobáink
Két szárnyunkban összesen 262 férőhellyel 99 különböző alapterületű, változatos panorámájú szobával igyekszünk a különféle igényeket kielégíteni. Tágas, magasabb felszereltségű apartmanjaink és családi szobáink nagyobb családok részére is maximális kényelmet biztosítanak.

Wellness
Az Erzsébet wellness részlegünkben egy 14 x 7 m-es beltéri úszómedence, ülőmedence, török gőzfürdő, finn szauna merülőmedencével, infra szauna, szolárium, masszázs és egy kondicionálóterem segíti a kikapcsolódást. A Zsuzsanna wellness részlegünkben az élménymedence, a pezsgőfürdő, a finn szauna, a fényterápiás aromakabin és a sókabin teljes újjászületést nyújt. A nyári időszakban üzemelő 10 x 20 méteres kültéri medencénk hangulatában is egyedülálló.

Mofetta
Egyedülálló gyógyászati szolgáltatást kínál szállodánk.
Mi a mofetta?
A szállodánk területén található természetes száraz szén- dioxiodos gázfürdő 54 féle betegséget gyógyít.
Mofettánk az alábbi betegségek kezelésére alkalmas:
~ érrendszeri betegségek
~ mozgásszervi betegségek
~ reumatológiai betegségek, mindemellett
~ értágító hatású
~ általános közérzetjavító hatású
~ immunrendszer stimuláló hatású
A kezelést megelőző szigorú szakorvosi konzultációt a híres parádfürdői kórház nagy szakértelemmel bíró orvosai látják el.

Gasztronómia
A gasztronómiai élvezetekről szállodánk 150 fős, I. osztályú étterme gondoskodik, ahol mind a magyaros, mind a nemzetközi ízvilágnak megfelelő ételsorokat kínálunk. Az Erzsébet bárunk számos kávékülönlegességgel és pazar borkínálattal várja a felfrissülésre vágyókat, míg a Zsuzsanna kávézónk gazdag pálinka- és koktélválasztékkal csábít.

Kikapcsolódás
Az aktív életformát kedvelők számára a 4 pályás bowling és biliárd termünk, salakos teniszpályánk vagy a kerékpározás nyújtanak önfeledt kikapcsolódást. A természet szerelmesei pedig számtalan környékbeli kirándulási, túrázási lehetőségek közül válogathatnak.
Látnivalók a közelben: Ilona-völgyi vízesés, Cifra istálló és kocsimúzeum

Rendezvényszervezés
Konferenciák, szemináriumok, csapatépítő tréningek, családi rendezvények... mindezekhez kiváló helyszínt tudunk biztosítani. A mai kor elvárásainak megfelelően felszerelt konferencia termeink, színvonalas étkezések, különleges programkínálatunk, segítőkész személyzetünk és sok éves tapasztalatunk garantálják a rendezvényeink sikerét.

Megközelítés
Szállodánk a Mátrában, Budapesttől 110 km-re, az M3-as autópályán keresztül megközelítve, Eger és Gyöngyös 30 km-es vonzáskörzetében fekszik, csodás kilátással a Kékestetőre.

Háziállat:
Kistestű háziállat maximum 6 kg testsúlyig kizárólag a szálloda Erzsébet-szárnyában kijelölt földszinti, utcafronti szobában helyezhető el, 5 000 Ft/ kisállat/ éjszaka felár ellenében.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége