Kényeztető mennyei hétvége a Bor, a Csokoládé és Wellness jegyében

A Hotel Cabernet a három soros, műemléki védelem alatt álló Pincesor lábánál található, csodás kilátással a Fekete-hegyre.
Ideális kiinduló hely, nemcsak a Pincék, de a Borvidék felfedezéséhez is!
25 db színvonalas szobával, hangulatos pinceétteremmel, panorámás borterasszal várjuk kedves Vendégeinket.
Ha Szállást és egy füst alatt Élményeket is keres Villány térségében, vagy ha hangos turistahadak helyett inkább madárcsicsergést hallgatna a Fekete-hegy ölén, villánykövesdi szállodánk a legjobb választás!
Szállodánk palkonyai Pincészetünkkel (Mokos Pincészet) együttműködve várja borkedvelő Vendégeit Villánykövesden. Igazi falusias, gazdag büféreggelivel, ízletes vacsorákkal, kiváló aranyérmes villányi szőlő- és gyümölcsborokkal, illetve számos programlehetőséggel kívánunk maradandó élményt adni a Villányi Borvidékre látogató Vendégeinknek.
Gazdag villányi programkínálatunk között mindenki megtalálhatja a kedvére valót, melyet személyesen Családunk tagjai (esetenként családtagnak fogadott kollégáink ) vezetnek: Borkóstoló villányi vörös-és fehérborainkkal, Gyümölcsborkóstoló saját készítésű kézműves csokoládékkal, Pálinkakóstoló saját gyümölcsösünkből készült pálinkáinkból, Birtoklátogatás Szőlőbirtokunkon és Pinceszínházunk megtekintése, Mokos-Nyomozós és Szeszcsempész Játék Palkonyán, Élményszüret ősszel, Disznóvágás falusi portán télen.
A szállás helyünk különlegessége egy gyönyörű 70-80 fő befogadóképességével rendelkező Pinceétterem, ahol Vendégeink a félpanziós ellátást igénybe vehetik, illetve grill ételeket és ínyenc burgereket fogyaszthatnak a szálloda étlapjáról. A Pinceétteremben kerülnek megrendezésre borkóstoló és borvacsora programjaink is.

Svédasztalos reggelinknek Villányban nincs párja.
Különleges, igazi falusi ízekben lehet része Vendégeinknek: házi füstölt finomságokkal és kenegetősökkel, frissen sült kaláccsal, Etelka híres tojásrántottájával, házi lekvárokkal, tartósítószer és cukormentes Palkonyai gyümölcsmustjainkkal kedveskedünk szállás helyünk Vendégeinek!
A Hotel Cabernet Villánytól 4 km-re található, a szállás busszal, vonattal, és biciklivel is könnyedén megközelíthető, 25 szobával rendelkezik, melyek két- és háromágyas szobák pótágyazási lehetőséggel.
A szobák jól felszereltek: hűtővel, síkképernyős televízióval, ingyenes WIFI-vel, egyes szobák klímaberendezéssel, erkéllyel és terasszal is rendelkeznek. Kádas és zuhanyzós fürdőszobáink szabad kapacitás függvényében a Vendég kéréseit figyelembe véve választhatók.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége