Őszi wellness pihenés TELJES ELLÁTÁSSAL,kedvezményes várfürdő belépővel 3 nap/2

Őszi wellness pihenés TELJES ELLÁTÁSSAL,kedvezményes várfürdő belépővel 3 nap/2

Élvezze Ön is az Elizabeth Hotel által nyújtott számtalan kényelmi szolgáltatást!

A Gyulai Vár közvetlen szomszédságában elhelyezkedő, század elei hangulatot idéző szálloda a Várfürdőtől alig 200 méterre igazi oázis mind az üzleti vendégek, mind a pihenni vágyó vendégek számára.

Az Elizabeth Hotel, Gyula négycsillagos szállodája, 47 elegánsan berendezett szobával, valamint 2 lakosztállyal rendelkezik.

Kastélyjellegű szállodánk egyik épületét az Almásy-család építette 1905-ben. A másik szárnyat 30 évvel később, 1934-ben adták át. Ebben működött az Erzsébet Szeretetház, melyet a szájhagyomány szerint az Almásy-családnál gyakran vendégeskedő Erzsébet királynéról neveztek el. Szállodánk neve is ezt az emléket őrzi.

A kulináris élvezeteket a szálloda elsőrangú étterme és bárja biztosítja, melyek teraszáról a gyulai vár csodálatos látványát élvezhetik.
Mesebeli ihletésű Tündérkert Wellness Centrumunkban megtalálja azt a nyugalmat és számtalan feltöltődési lehetőséget, amelyekre egy hosszú, fáradt nap után testének és lelkének szüksége lehet.

Kultúrát kedvelő vendégeinknek ajánljuk Galériánkat, ahol a kortárs magyar művészet gyöngyszemei tekinthetők meg, gyulai szállodák körében egyedülálló módon.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége