Wellness kikapcsolódás felnőttbarát szállodában

Wellness kikapcsolódás felnőttbarát szállodában

Várjuk Önt a 4*-os design- spa és wellness hotelben Szentendrén, Budapesttől 7 km-re! A szálloda Szentendre történelmi belvárosában található és könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Ha autóval érkezne nálunk ingyenesen parkolhat.

Az első 4*-os, szentendrei hotel, ahol a pihenés és a városi kalandok tökéletesen kiegészítik egymást akár egy wellness hétvége alatt is. Ön is rajong az olyan nyaralásért, ahol a spa szolgáltatások széles skálája mellett a város is szolgál számos meglepetéssel?

Ha igen, akkor a vadonatúj Bükkös Hotel**** & Spa Szentendrén a kedvenc szállodája lesz!

A szentendrei szálláshelyek közül ez a hotel az egyetlen 4*-os hotel, ahol spa szolgáltatások várják Önt: bioszauna, finn szauna, infraszauna, jeges szoba, dézsa, gőzkamra, masszázsok, és egy fantasztikus jakuzzi kényelmes pihenő ágyakkal.

A SZÁLLODA FELNŐTTBARÁT ÉS CSAK 13 ÉVES VAGY ANNÁL IDŐSEBB VENDÉGEKET FOGAD.

A szállodából kilépve élvezheti a környékbeli éttermek, múzeumok, kávézók vagy épp a Duna korzó nyüzsgő és mindig változó világát. A Skanzen sincsen messze és rengeteg környékbeli látnivalóhoz lesz közel akár kirándulni, akár kulturálódni akár csak pihenni szeretne.

A parkolás ingyenes, de csak előzetes foglalás esetén vehető igénybe a rendelkezésre álló helyek erejéig.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége