Élmény csomag Wellness és gyógynyaralás Hajdúszoboszlón

Élmény csomag Wellness és gyógynyaralás Hajdúszoboszlón

 HAJDÚSZOBOSZLÓ
Gyógy- és fürdőturizmusáról méltán híres Hajdúszoboszló, Magyarország keleti régiójának legkedveltebb gyógyfürdője. A település a Hortobágy Puszta szélén, Budapesttől 202 km-re, Debrecentől 20 km-re helyezkedik el. Jótékony hatású gyógyvizével méltán vívta ki a ,,Reumások Mekkája" nevet.
A településen található Európa legnagyobb termálvízű fürdőkomplexuma. A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő, strand, Magyarország első vízi paradicsoma, az Aquapark, valamint az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő közvetlen összeköttetéssel rendelkeznek. A fürdő és parkosított környékének mikroklímája gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával. Szerencsések az itt pihenő, nyaraló turisták, mivel az ország egyik legnaposabb városában regenerálódhatnak, szórakozhatnak. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri, sőt meghaladja a kétezer órát is.
A fürdő előtti park különleges látványossága a millenniumi esztendőben felavatott Harangház, amely látványos építészeti alkotásként (Rácz Zoltán építész munkája) ad keretet a különleges alumíniumötvözetből készült harangoknak.
 A Kálvin téren áll a XV. sz.-i alapokra épült református templom, amelynek erődfala a város talán legfontosabb műemléke. A római katolikus templom érdekessége a város történetét, a fürdő fejlődését ábrázoló freskók. Ebben a templomban maga II. János Pál is megfordult, még krakkói érsek korában. Érdekes lehet a Bocskai Múzeum, melyben népművészeti alkotásokat tekPRIMA VILLA 2
Hajdúszoboszló, Gambrinusz-köz (József Attila u. 6. C épület)
(nyitva egész évben)
A Gambrinusz Prima Apartman 50 méterre fekszik a hajdúszoboszlói termálfürdőtől és az Aqua-Palace Élményfürdőtől. A szálláshely ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel, ingyenes zárt parkolóval és edzőteremmel várja a vendégeket. Az apartmanok fürdőszobás, légkondicionált, erkélyes, konyhával és műholdas TV-vel rendelkeznek.
A szálláshely terasszal és grillezési lehetőséggel ellátott kerttel rendelkezik. A gyerekek az 50 méterre elhelyezkedő játszótéren szórakozhatnak. A Gambrinusz Ház területén szépségszalon, élelmiszerbolt is található.
A vendégek a tartózkodásuk ideje alatt vehetik igénybe a szálláshely épületében található wellness- és relaxációs központ szoláltatásait. Díja 2000 Ft/óra.

 Szabadidős lehetőségek:
Internet:
Parkolás:
Szolgáltatások:
Beszélt nyelvek:
fitneszközpont, asztalitenisz, túrázás
a szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen
ingyenes privát parkolás
fodrászat / szépségszalon, autókölcsönző, ATM / bankautomata a helyszínen
magyar, angol

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége