Családi akció a Panoráma Wellness Apartman Hotelben

Családi akció a Panoráma Wellness Apartman Hotelben

 A Panoráma Wellness Apartman Hotel 2008 nyarán nyitotta meg kapuit a vendégek számára, mely Hajdúszoboszlón a turisztikai kínálatban kiemelkedő helyet foglal el. A szálloda új színfolt a város szállás kínálatában. A szállodai szolgáltatásait kényelmes és légkondicionált szobák, apartmanok és wellness programok egészítik ki. A 4 csillagos szálloda valamennyi szobája és apartmanja légkondicionált, fürdőszobás, erkélyes, színes tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, minibárral, fürdőköpennyel felszerelt.
A tet?téri apartmanok kivételével mindegyik erkélyes.
Az apartmanok különböző méretűek és berendezésűek amerikai konyával, étkezőrésszel rendelkeznek. A Superior Apartmanhoz ezen felül külön hálószoba is tartozik.
A Panoráma Wellness Apartman Hotel**** a városi fürdőtől mintegy 400 méterre csendes környezetben, az üdülő negyedben található. A szálloda apartman jellegéből adódóan, a családok számára is kiváló, hiszen a tágas amerikai konyhás apartmanjaink, és a gyermekek számára kialakított játszóház az egész család kikapcsolódásához teremti meg a feltételeket.
A színvonalas, exclusive kialakítású Panoráma étteremben büféreggeli és egyedi igények szerint főétkezés, a la carte kiszolgálás vehető igénybe. Az étteremben külön gyermekétlapon a kisebbek részére is kínálunk finom falatokat gyermekkedvezmény igénybevételével.
A szálloda szlogenjéből is kitűnik, hogy elsődlegesen a pihenésre vágyókat és a wellness szolgáltatások iránt érdeklődőket várja szeretettel. A vendégek korlátlanul használhatják a szálloda wellness részlegét (pezsgőfürdő, finn és infra szauna, szabadtéri medencék).

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

4 Évszak Hegyihotel*** Hegyi wellness a Mátrában

Akciós wellness hétvége