Utószezoni kényeztető wellness kiruccanás

Utószezoni kényeztető wellness kiruccanás

 A Thermal Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda az Alföld délkeleti, Békés-megye északi határán a Sárrét egyik legrégebbi településén, Füzesgyarmaton található.
A településről szóló elsőírásos emlék 1210-ből származik, de az ásatások alapján feltehető, hogy már a honfoglalás korában is laktak ezen a területen.
Füzesgyarmatot elsősorban csodálatos gyógyvíze, gyógyvizes strandja, kulturális és szabadidős programok, valamint a sárréti emberek életmódját bemutató tájház teszi vonzóvá és kiemelkedő idegenforgalmi célponttá.
A Thermal Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda mindössze 76 km-re található a dinamikusan fejlődő Debrecentől, melynek repülőtere nemzetközi járatokat is fogad.
Vendégeink kellemes időtöltését szolgálják: nyári időszakban az úszó- és gyermekmedence, egész évben üzemelő gyógyvizes medence, nyolc személyes pezsgőfürdőkád, szauna, asztalitenisz és csocsó terem, fitnessterem, műanyag borítású teniszpályák, és egyéb szabadidős sportok.
A Thermal Hotel Gara Gyógy- és Wellness Szálloda területén kívüli lehetőségek a szabadidő eltöltésére: sporthorgászat, vadászat, lovaglás, sétakocsikázás, folklór-programok.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

4 Évszak Hegyihotel*** Hegyi wellness a Mátrában

Akciós wellness hétvége