Kényeztető wellness napok a gyulai Aqua Hotelben

AKCIÓ gyulai Aqua Hotelben.
A szálloda közvetlenül a gyulai Várfürdővel szemben helyezkedik el.
2015. évtől kezdődően svédasztalos vacsorával várjuk Vendégeinket.
AKCIÓS NYÁRI ÁRAK a gyulai AQUA HOTELBEN. A szálloda Gyulán a város zöldövezetében, csendes, nyugodt helyen, az Élővíz-csatorna mellett, a gyulai Várfürdő nyári bejáratával szemben helyezkedik el. Szállodánkban 33 db superior apartman-szoba és 6 db standard kétágyas, valamint 2 db egyágyas szoba várja kedves vendégeinket, melyeknek mindegyike klimatizált.
A kényelmes és tágas, 2 szobából (nappali és hálószoba) álló apartman-szobáink ideális környezetet biztosítanak az üdülni és kikapcsolódni vágyó kisgyermekes családok és a gyulai fürdőbe érkező vendégek részére is.
Ha testben és lélekben is fel akar frissülni, próbálja ki Egészség sziget Masszázsszalonunk szolgáltatásait, és relaxáljon nyugodt környezetben. A gyógyforrásokból táplálkozó Várfürdő, a színes kulturális életet biztosító Gyulai Várszínház, a változatos programok, zenés táncos események, fesztiválok, rendezvények élményekben gazdag gyulai pihenést nyújtanak az ide látogatóknak. Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy főszezonban a szállásdíjat érkezéskor esedékes kifizetni.Szállodánkban készpénzel, bankkártyával illetve SZÉP kártyával lehetséges fizetni!
Vendégeinknek ingyenes, zárt parkolót biztosítunk.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

4 Évszak Hegyihotel*** Hegyi wellness a Mátrában

Akciós wellness hétvége