Gyulai nyárbúcsúztató wellness, teljes panziós ellátással

Gyulai nyárbúcsúztató wellness, teljes panziós ellátással

A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, az Élővíz-csatorna mellett gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első négycsillagos superior wellness szállodája, a Wellness Hotel Gyula.

A korábban Agro Hotelként ismert szálloda, felújítása során teljes egészében átalakult. Gyula első család- és szülőbarát szállodája, 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres kétszintes wellness központtal, 250 négyzetméteres játszóházzal, Game Zone játékteremmel várja a minőségi szolgáltatásokat választó utazókat.

Nem csak szállás: Gyula történelmi-, romantikus környezetében, romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, szabadidő a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak.

Mint családbarát wellness szálloda, kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden generáció önfeledt kikapcsolódásban részesüljön.

A szálloda az első szállás Gyulán, mely 4 csillag Superior minősítést kapott. Jöjjön el Magyarország első szállodájába ahol: A játszóházat és a családbarát szolgáltatásokat, illetve a programkínálatot a szülők ötletei alapján alakítottuk ki, Az egy gyermekre jutó játszóterület a legnagyobb,

Komplex szolgáltatást nyújtunk a legkisebbektől a nagyszülőkig az egész családnak,
Nincs szükség arra, hogy az utazáshoz felpakolják az egész háztartást, hiszen a felszereltségünk gazdag és teljes körű a bébiételektől a babakocsiig, a szervezett programokig.

Élmény a gyermekeknek, szabadidő a szülőnek!

Játszóházunk a borongós őszi napokon is felhőtlen szókarozást nyújt legkisebb vendégeinknek, mialatt a felnőttek Wellness Oázisunkban töltődhetnek fel!

A gyermekeket minden héten színes, szórakoztató programokkal várjuk:

minidisco, karaoke, kézműves foglalkozás, mesefilm vetítés és szeptembertől jelmezbál!

Momó, a játszóház házigazdája minden kedden, csütörtökön és szombaton meglátogatja a gyerekeket!

Szabadidőt biztosítunk a felnőttek kikapcsolódására!

Míg a lurkó biztonságban van, és jól érzi magát, addig engedje, hogy kényeztessük! Mialatt Ön testben és lélekben megújul, megszépül és feltöltődik addig a gyerekeket tartalmas, felejthetetlen élményekben részesítjük.

Új szolgáltatásaink:
- 250 négyzetméteres játszóház ugrálóvárral, kétszintes labirintussal, csúszdával, labdatengerrel, szivacssarokkal,
- Game Zone játékterem léghoki asztallal, versenyautó szimulátorral, Ghost Hunter játékkal, motoros szimulátorral - gyermekanimáció,
 - tematikus babazsúrok szervezése és lebonyolítása,

Családbarát felszerelések:
gyermek étkészlet, gyermekpoharak és gyermek evőeszközök , etetőszék, gyermek étlap és itallap, baba reggeliző sarok, babaágy babaágyneművel és fejvédővel, babakád, cumi, cumisüveg, cumisüveg melegítő, előke, babakocsi, babaputtony és kengurubérlési lehetőség gyerekülés biciklihez, pelenkázó a közösségi mosdókban, WC szűkítő, bili, babakád, babaápoló csomag (krémek, nedves törlőkendők, pelenka, hintőpor).

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

4 Évszak Hegyihotel*** Hegyi wellness a Mátrában

Akciós wellness hétvége