Főszezoni nyári wellness vakáció Tihanyban

Főszezoni nyári wellness vakáció Tihanyban

 Echo Residence - All Suite Hotel
ÖSSZEFOGLALÁS
Az Echo Residence All Suite Hotel, a Balaton északi partján, Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező részén, csendes, exkluzív környezetben, egész éven át várja vendégeit. A nyaralópark a Balaton parttól 150 m-re, 10 ezer négyzetméteres, ősfás területen, 2 épületben, 18 lakosztályt és kiegészítő szolgáltatásokat kínál: wellness részleg 15 méteres úszómedencével, pezsgőfürdővel, finn szaunával, infra szaunával, gőzkabinnal, Himalája sókabinnal, masszázs helyiséggel és napozó terasszal kialakított. A hangulatos étterem a modern magyar konyha ízeivel és kitűnő hazai borokkal várja a kedves vendégeket. Szolgáltatásaink: rendezvényterem 50 főig, díjmentes WiFi hozzáférés, valamint őrzött parkoló és garázs. A tóparton található vitorláskikötő a vitorlázás szerelmeseinek, a strand a pihenni vágyóknak nyújt kellemes kikapcsolódást.
SZOBAINFORMÁCIÓ
Minden nem dohányzó, tágas, modern stílusban berendezett lakosztály alapfelszereltségéhez tartozik: fantasztikus balatoni kilátást vagy kertkapcsolatot biztosító, bútorozott erkély, panoráma ablakok, szabályozható légkondicionálás, LCD TV lakrészenként, telefon, WiFi hozzáférés, fürdőszoba, fürdőköpeny, hajszárító, finom tollpárnák és minőségi textilek, minibár, széf. A lakosztályok berendezésének harmonikus színvilágában a nyugtató földszínek és a friss türkiz dominál. 


 Lakosztály típusok:
Deluxe Suite
49 m? alapterületű, két légteres lakosztály: egy hálószoba franciaággyal vagy két különálló ággyal és egy nappali kinyitható kétszemélyes kanapéval, kádas fürdőszobával.
Echo Suite
64 m? alapterületű, három légteres lakosztály: két hálószoba franciaággyal vagy két különálló ággyal és egy nappali kinyitható kétszemélyes kanapéval, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobával.
Echo Premium Suite
Az Echo Suite felszereltsége egy saját szaunával gazdagítva.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Az Echo Residence Tihany nyugodt részén, a Balatonra nagyszerű kilátást biztosító Kopaszhegyen található. A Balaton parti strand és vitorláskikötő egy rövid sétával is könnyen elérhető, 18 lyukú golfpálya pedig 5 km-re fekszik.
Az Echo Residence lakosztályai két épületben helyezkednek el. A Vital wellness részleg szolgáltatásai egy közeli önálló épületben vehetők igénybe. A szálloda teljes területe légkondicionált és nem dohányzó, valamint díjmentes WiFi hozzáférést biztosít. A szálloda legkisebb vendégeinek babaágyat és etetőszéket díjmentesen biztosít.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége