Felhőtlen kikapcsolódás az egri Palazzo Wellness Villában

Felhőtlen kikapcsolódás az egri Palazzo Wellness Villában

 A villa egy 4000 m2-es mediterrán kert közepén épült az egri vár közelében az un.Tetemvár dombon,a keleti oldalon csodálatos kilátással a Bükk hegységre,a nyugati oldalon pedig a városra. 2012-ben lett átalakítva szálláshellyé, családi tulajdonban van.

A Palazzo Wellnes Villa polgári stílusban van berendezve, sok antik műtárggyal, festményekkel,a lobbiban freskók is találhatók.


A szobák berendezése nagyon változatos, két egyforma szoba nincsen, kedves vendégeink az ízlésüknek megfelelő berendezésű szobát választhatnak.


Néhány jellemző berendezési stílus:
-modern
-keleti
-viktóriánus
-nászutas (szobában lévő fürdőszobával)
-parasztbarokk
-barokk


Vendégeink rendelkezésére áll egy beltéri wellness részleg úszómedencével, jakuzzival, finn szaunával, fitness gépekkel felszerelt konditeremmel amit díjtalanul lehet igénybe venni. Megrendelésre térítés ellenében masszázst is tudunk biztosítani. 


A wellness részleg közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, tehát kellemesen lehet napozni a pázsiton. A kertben tavasztól-őszig pompáznak a növények és különleges virágok, több pontján pl.a rózsakertben ülőpadokon lehet élvezni a csendet és a kert mikroklímáját. Van a kertben pergola ahol hűvösön el lehet fogyasztani az ház italait, valamint grillterasz, fatüzelésű kemence és szökőkút.

A villa rendelkezik egy igazi egri hangulatú borospincével, amely 12 méterrel a földfelszin alatt található és közvetlenűl a villából megközelíthető. A pincében kedvére válogathat az egri borászok boraiból, de megtalálhatók a híres magyar borvidékek Villány, Tokaj stb. borai is. A villának saját bárja van ahol egész napos a kiszolgálás beleértve a wellness részleget is.


 Rendelkezünk házimozi teremmel is ahol szuper minőségben megnézheti a rendelkezésre álló vagy hozott mozifilmeket.

Parkolni a villa zárt udvarán lehet biztonságosan, 24 órán keresztül térfigyelő kamerával megfigyelt parkolóban, az automata kaput a személyzet kezeli.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége