Colosseum Mórahalom wellness hotel

Colosseum Mórahalom wellness hotel

 Szeged közelében, Mórahalmon van egy hely, amely messziről vonzza a kikapcsolódni vágyókat. A wellness fogalma a Colosseum Hotel termeiben, szobáiban és környezetében mély értelmet nyer. Álljon itt egy kis ízelítő a 21 medencéből és 11 szaunából: élménymedence, vízforgatásos koktélmedence, gyermekpancsoló, jakuzzi, finn és infra-szauna, sókamra, gőzkabin, élményzuhanyok, hideg és melegvizes Kneipp medence. Ha már játszik a gondolattal, hogy idelátogat, érvként említjük a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt, mely ingyen áll a vendégek rendelkezésére. Amennyiben nem a gyermeknevelés nehézségeit óhajtja kipihenni, fontos kiemelni a szálloda gyermekbarát miliőjét, szolgáltatásait és programjait gyermekpancsolóval, játszóházzal. A szálló környezete még ennél is további felfedezni valókat tartogat. A lazítás nem lehet teljes finom ételek és jó borok nélkül. A Colosseumban ebben sem szenved majd hiányt.

A doboz 1 éjszaka 2 fő részére kétágyas szobában félpanzióval, valamint 40-40 perc frissítő-/relax-/vitál-/méregtelenítő-/gyógymasszázs igénybevételére jogosít.

Szent Erzsébet Gyógyfürdő medencéinek, szaunavilágának, gyermekfürdőjének használata fürdőköpeny bekészítéssel. A szálloda épületében finn-/ és infraszauna, gőzkabin, sószoba, csobbanó medence, trópusi élményzuhany, fitneszterem használata.

Amennyiben szeretné meghosszabbítani itt tartózkodását, a hotel 10% kedvezményt biztosít a további éjszakák árából.


 A doboz további 19 wellness hotelben is beváltható.

Nem névre szóló, bontatlan eredeti csomagolásban, ajándéknak is kiváló.

További infó: feldobox.hu/wellness

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége