All In Wellness Balaton

All In Wellness Balaton

 Balatonmáriafürdő legújabb és legtöbb szolgáltatást nyújtó Wellnes panziója. A Panzió 2009-ben készült el mediterrán stílusban. A Pelso Panzió 17 szobával +2családi szobával rendelkezik. Szobáinkat reggelivel vagy félpanzióval kináljuk.
Kedvező árakkal és rengeteg élménnyel várjuk kedves leendő vendégeinket!
Pihenje ki fáradalmait, töltődjön fel energiával a Balaton, az úszómedence, finn szauna és számos egyéb wellness szolgáltatások nyújtotta lehetőségekkel.
Gyerekkel érkező vendégeink számára tökéletes időtöltést biztosít a játszótér, gyermekpancsoló, játszószóba!
Nyári szezonban Félpanziós foglalás esetén Kedd este a Balla Pincében borvacsora, Csütörtök este Grill Vacsora is választható
Panziónkban ingyenes wifi működik
Megközelítés: a község Budapestről közvetlenül az autópályáról érhető el. Vasútállomástól a Panzió 600 m -re fekszik. A MAHART kikötőből hajóval Szigliget, Badacsony és Balatongyörök is felkereshető.
SZOLGÁLTATÁSOK:
Odafigyelünk arra, hogy panziónk számos szolgáltatással szolgálja az Ön és családja aktív kikapcsolódását. Az úszómedence (pezsgőfürdővel), finn és fényterápiás-infra szauna, kerékpárkölcsönzés és a kertben található gyermekjátékok, sportpályák használatát biztosítjuk Önnek!
Ezen kívül helyben igénybe vehető kávézó, mini-bár, masszás, szolárium szolgálja az ön kényelmét.

 Szeretnénk, ha Ön megismerne mindent, amire mi itt a Balaton mellett büszkék vagyunk!
Szívesen szervezünk ezért önnek borkóstolást (Balla Pince Balatonkeresztúr), sőt előzetes bejelentkezés esetén a Somogyi Hunor Vadásztársasággal együttműködve egyedülálló módon vadászatot is.
Mondja ki a magyar tenger partján a boldogító igent!
Panziónk alkalmas esküvők lebonyolításra is.
Kerékpártúra: A Balaton körül megépítésre került a kerékpárút-hálózat köszönhetően és a BAHART adta lehetőségekkel rövidebb-hosszabb túrákat lehet tenni a tó körül. Vendégeinket előre megtervezett útvonalakkal várjuk.


Fürdök a közelben:


Marcali 13km, Csisztapuszta 18km, Hévíz 22km, Zalakaros 33Km, Kehidakustány 34Km, Zalaszentgrót 50km


Konferencia: A panzióban pótágyakkal akár 54 fő is elszállásolható, így a Pelso Panzió alkalmas cégek rendezvényeire, vezetői értekezletekre. A különálló rendezvényterem összenyitható az étteremmel, így nagyobb egynapos rendezvények lebonyolítására is alkalmas. A környék csendes, nyugodt emiatt különösen alkalmas, olyan konferenciák, tréningek lebonyolítására, ahol a vendégek szeretnének elvonulni, ám mégis élvezni szeretnék a kényelmet, melyet Panziónk szolgáltatásai nyújtanak.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Wellness hotel / szálloda kupon kuponfüzet 50% kedvezmény

Akciós wellness hétvége

Diamant Hotel, Szigetköz superior wellness hétvége